Nyheder

-Vi har også samarbejdet med bl.a. Vattenfall og EEW GmbH...

-DS/EN ISO 1090-2 EXC 3 og DS/EN ISO 3834-2 & DS/EN ISO 9001:2015

Kvalitetsstyring

De store spillere på markedet tager ikke fejl...

01. Juli 2017

Vi er i fuld gang med at producere efter EN 1090 og EN 3834...

-til vore tilfredse og tilbagevendende kunder, som opererer både til lands og til vands. Vi har et effektivt og udbygget kvalitetssikringssystem, som har været implementeret i en del år efterhånden.

JKJ er vant til, at der bliver stillet store krav. Vores kunde- og produktionssammensætning gør, at vi jævnligt har besøg af bl.a. DNV-GL, Lloyds Register og DONG Energy, hvor vores kvalitetssikringssystem bliver gennemgået fra ende til anden. Vi har også samarbejdet med bl.a. Vattenfall og EEW GmbH.

Vi er eksperter i stort set alle discipliner inden for svejsning og stålkonstruktioner og er vant til at løfte de store opgaver. Vi leverer selvfølgelig fuld dokumentation med fuld- eller delvis sporbarhed. JKJ Stålteknik overlader ikke noget til tilfældighederne.

Kontakt os vedr. dit næste projekt.

 

Miljøcertificering

Endnu en certificering er i hus...

10. november 2016

Vi er nu nået i mål med vores GMC Miljøcertificering.

Den 6. november var vi hos borgmesteren i Norddjurs Kommune, for at modtage certifikatet på vores miljøledelsessystem. GMC Miljøcertificering er et kommunalt miljøledelsessystem, der tager udgangspunkt i ISO 14001.

Certifikatet udstedes til virksomheder der yder en ekstraordinær indsats i det daglige miljøarbejde.

Information om GMC Miljøcertifikat findes HER.

 

grøn smiley

Sikkerhed og arbejdsmiljø...

 

Besøg af Arbejdstilsynet.

Vi har i dag haft uanmeldt besøg af Arbejdstilsynet, og der kan med glæde konstateres, at vi opfylder Arbejdsmiljøloven til fulde. Vi beholder dermed vores smilende grønne smiley i fem år mere.

 

 DS/EN ISO 1090-2 EXEC 3 og DS/EN ISO 3834-2

Tre certificeringer er i hus...

2017

JKJ Stålteknik ApS i Grenaa har netop opnået certificering iht.: DS/EN ISO 1090-2 00565  og DS/EN ISO 3834-2 & DS/EN ISO 9001:2015 - uden anmærkninger...

Vi har arbejdet efter standarderne i flere år, fordi vi har kunder der stiller store krav til bl.a. sporbarhed og skærpet kontrol vedrørende svejsning. På denne måde er vi blevet rigtig gode til at arbejde efter kvalitetssikringssystemer og de forskellige rutiner og krav er godt forankret blandt medarbejderne. Vi har nu certifikat og bevis på, at vi effektivt kan styre vores produktion og projekter. Samtidig ønsker vi da også, at certificeringen kan åbne døre til nye og spændende kunder der vil gøre brug af vores store kompetencer indenfor svejsning af bl.a. offshore konstruktioner og trykbærende rør.