Nyheder

Glasfiberfyr til Grønland

Vi har udviklet et fyr som prototype for Søfartsstyrelsen

7. december 2017

Det nyudviklede glasfiberfyr skal kaste lys over Grønlands kyster.
Fyret er, som navnet antyder, konstrueret i glasfiber.

Trappe, udluftningsdel, lanternehus, stativ for solceller og fundament er fremstillet i stål.

De nye glasfiberfyr skal erstatte de nuværende stålfyrtårne, som har udtjent deres værnepligt. Fordelen ved de nye glasfiberfyr er stor slidstærkhed og den lavere vægt i forhold til stål.

Vægten er en væsentlig faktor når det handler om at fragte konstruktioner i afsidesliggende eller svært tilgængelige områder som i Grønland, hvor transporten foregår med helikopter.

 

Pladsbesparende stålbjælker til prestigeprojekt AARhus

7. december 2017

I  de seneste 4 måneder har JKJ Ståltekniks montageteam balanceret med montering af stålbjælkerne i 65 meters højde på Aarhus Havn.

JKJ Stålteknik har stået for montagen af 600 stålbjælker i arkitekterne Bjarke Ingels Group’s 22. etagers prestigeprojekt.

Bjælkerne er leveret af Peikko og har den banebrydende funktion, at bjælkens konstruktion sparer plads mellem etagerne og maksimerer pladsudnyttelsen, fordi bjælkerne indstøbes i gulvene.

JKJ Stålteknik har stået for videreudviklingen og forarbejdningen af bjælkerne, som udgør den bærende konstruktion i AARhus.

Opgaven med AARhus forventes at strække sig frem til foråret 2018.

 

-Vi har også samarbejdet med bl.a. Vattenfall og EEW GmbH...

-DS/EN ISO 1090-2 EXC 3 og DS/EN ISO 3834-2 & DS/EN ISO 9001:2015

Kvalitetsstyring

De store spillere på markedet tager ikke fejl...

01. Juli 2017

Vi er i fuld gang med at producere efter EN 1090 og EN 3834...

-til vore tilfredse og tilbagevendende kunder, som opererer både til lands og til vands. Vi har et effektivt og udbygget kvalitetssikringssystem, som har været implementeret i en del år efterhånden.

JKJ er vant til, at der bliver stillet store krav. Vores kunde- og produktionssammensætning gør, at vi jævnligt har besøg af bl.a. DNV-GL, Lloyds Register og DONG Energy, hvor vores kvalitetssikringssystem bliver gennemgået fra ende til anden. Vi har også samarbejdet med bl.a. Vattenfall og EEW GmbH.

Vi er eksperter i stort set alle discipliner inden for svejsning og stålkonstruktioner og er vant til at løfte de store opgaver. Vi leverer selvfølgelig fuld dokumentation med fuld- eller delvis sporbarhed. JKJ Stålteknik overlader ikke noget til tilfældighederne.

Kontakt os vedr. dit næste projekt.

 

Miljøcertificering

Endnu en certificering er i hus...

10. november 2016

Vi er nu nået i mål med vores GMC Miljøcertificering.

Den 6. november var vi hos borgmesteren i Norddjurs Kommune, for at modtage certifikatet på vores miljøledelsessystem. GMC Miljøcertificering er et kommunalt miljøledelsessystem, der tager udgangspunkt i ISO 14001.

Certifikatet udstedes til virksomheder der yder en ekstraordinær indsats i det daglige miljøarbejde.

Information om GMC Miljøcertifikat findes HER.

 

grøn smiley

Sikkerhed og arbejdsmiljø...

 

Besøg af Arbejdstilsynet.

Vi har i dag haft uanmeldt besøg af Arbejdstilsynet, og der kan med glæde konstateres, at vi opfylder Arbejdsmiljøloven til fulde. Vi beholder dermed vores smilende grønne smiley i fem år mere.

 

 DS/EN ISO 1090-2 EXEC 3 og DS/EN ISO 3834-2

Tre certificeringer er i hus...

2017

JKJ Stålteknik ApS i Grenaa har netop opnået certificering iht.: DS/EN ISO 1090-2 00565  og DS/EN ISO 3834-2 & DS/EN ISO 9001:2015 - uden anmærkninger...

Vi har arbejdet efter standarderne i flere år, fordi vi har kunder der stiller store krav til bl.a. sporbarhed og skærpet kontrol vedrørende svejsning. På denne måde er vi blevet rigtig gode til at arbejde efter kvalitetssikringssystemer og de forskellige rutiner og krav er godt forankret blandt medarbejderne. Vi har nu certifikat og bevis på, at vi effektivt kan styre vores produktion og projekter. Samtidig ønsker vi da også, at certificeringen kan åbne døre til nye og spændende kunder der vil gøre brug af vores store kompetencer indenfor svejsning af bl.a. offshore konstruktioner og trykbærende rør.